24.11.2015, 10:28h

Bogata adventska događanja u mjestima općine Tisno

 

Ovogodišnje adventsko vrijeme u svim mjestima naše općine donosi obilje blagdanskih događanja. Općina Tisno, "Tisno na dvi bande", TZ Betina, Jezera i Tisno, Župa Gospe od zdravlja, Župa Sv. Frane, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno i Muzej betinske drvene brodogradnje sastavili su bogat program koji započinje već slijedećeg vikenda.

 

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno je tijekom adventa  pripremila niz tematskih večeri u prostorijama knjižnice. Na rasporedu su već tradicionalne Bajkaonice, radionice za djecu i odrasle te predstava Božićna želja koja će biti prikazana i  u Domu za starije Tisno.

U Jezerima se s veseljem očekuje Božićni sajam sa živim jaslicama i muzikom na otvorenom, Božićni festival u dječjem vrtiću Ribica te brojna darivanja djece i starijih mještana.

U Betini uz tradicionalna darivanja, okosnica zbivanja biti će u Muzeju betinske drvene brodogradnje kroz četiri adventske radionice i kićenje bora, a kao završno događanje organizira se božićni koncert Gradskog zbora Brodosplit koje će se održati u crkvi Sv. Frane.

Cijeli raspored pogledajte u nastavku.

 

 

# Dokument: Format: Veličina:
Plakat Advent 2015 pdf 482.50 KB