10.11.2020, 14:40h

Čestitka načelnika Općine Tisno povodom blagdana svetog Martina i Dana Općine Tisno

 

Poštovani Tišnjani i stanovnici Općine Tisno, Vama koji živite ovdje i svima koji se osjećaju Tišnjanima, želim čestitati blagdan svetog Martina zaštitnika naše općine i Dan Općine Tisno.

 

U ovoj nepredvidivoj godini neće se održati tradicionalne manifestacije koje smo do sada imali u ove dane, ali to ne umanjuje značaj samog blagdana i priznanja pojedincima i udrugama.

Kako bi što lakše prebrodili trenutnu svjetsku krizu koja se odražava i na našu lokalnu zajednicu u ovoj situaciji potrebno je da budemo odgovorni, a sve kako bi se što prije vratili normalnom životu prvenstveno čuvajući zdravlje, a i ekonomsku stabilnost naše zajednice.

Od početka pojave epidemije virusa, kao Općina Tisno i svi njeni žitelji ponašali smo se jako odgovorno, balansirajući da ne zapostavimo aspekte društvenog života svih nas.

Povodom blagdana svetog Martina i Dana Općine Tisno svim nagrađenima, vijećnicima Općine Tisno, predstavnicima ustanova, udruga u sportu i kulturi te svim žiteljima još jednom upućujem čestitke i želim puno zdravlja.

Načelnik Općine Tisno

Ivan Klarin