09.10.2020, 12:33h

Dodijeljene potpore Općine Tisno za novovjenčane parove i novorođenu djecu

 

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin primio je danas dvadeset i jednu obitelj, kojima je dodijeljena potpora Općine Tisno. Novovjenčani parovi dobili su po tisuću kuna potpore, parovi za prvu bebu 3.000 kuna, za drugu 5.000 kuna, a za treću 7.000 kuna.

 

Tim povodom potporu za brak dobili su Danko i Martina Matov, Luka Henjak i Lucija Raljević.

Potporu za brak i dijete dobili su Ivan Fantov i Nives Pulić Fantov, Antun Šumić i Marta Baričević Šumić, Tomislav Štrkalj i Josipa Potočki Štrkalj, Ivan Stegić i Dajana Stegić Antičević, a potporu za dijete dobili su Milan i Valentina Carev, Robert Lučić i Tomislava Pavić, Ive i Katarina Stilinović, Šime i Franka Škevin, Ante Mikuličin i Daniela Kovačev, Lovre Turčinov i Iva Šandrić, Bruno i Ana Mudronja, Boris Klarin i Matea Despot, Miralem i Nermina Jukić, Pavel Machula i Suzana Novosad Machula, Zvonimir Šprljan i Ivana Crvelin Šprljan, Mladen i Ivana Klarin, Ivan i Blaženka Pavlović, Andrija Raste i Ana Bilać Raste, Petar i Kristina Garofulić.

Uz čestitke mladim obiteljima na vjenčanjima i novorođenoj djeci načelnik Ivan Klarin izrazio je i dobrodošlicu novim članovima naše zajednice.