27.11.2017, 12:16h

Humanitarna akcija - U vrijeme darivanja, darujmo!

 

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno pokrenula je humanitarnu akciju za štićenike Dječjeg doma Maestral u Splitu „U vrijeme darivanja, darujmo!“

 

Zahvaljujući gđi. Dragani Štambuk iz Maestrala i ove godine Knjižnica je  dobila popis stvari koje su zaželjela djeca, od onog najmlađeg njihovog štićenika pa do najstarijeg.

Pri svečanosti paljenja svjećica na boru ispred Općine, koja će se održati 03. prosinca, Narodna knjižnica i čitaonica će imati svoj štand na kojem će volonterke i mladi knjižničari skupljati darove. Sve što se tada ne prikupi na štandu, u međuvremenu se može donijeti u prostorije knjižnice. U planu je da se prije Božića  darovi dostave na pravu adresu, djeci Doma Maestral u Splitu.

Na web stranicama Narodne knjižnice i čitaonice objavljen je popis želja štićenika djece Dječjeg doma Maestral. Napominjemo, kada odaberete dijete kojemu ćete pokloniti dar, nazovite na broj 438-277 ili 098 1958-055, javite se porukom na FB profilu Narodne knjižnice i čitaonice i slično.
Redovito pratite  stranice  http://nkc-tisno.hr/index.php/novosti/141-humanitarna-akcija-u-vrijeme-darivanja-darujmo jer se popis svakodnevno ažurira.