28.03.2022, 14:50h

Javni poziv - Stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine

 

Stožer civilne zaštite Općine Tisno obavještava da je na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

 

Javni poziv možete pogedati ovdje.

Na navedenoj se stranici nalazi se obrazac "Ponuda smještaja za raseljene osobe".

Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju, kojom se uređuje se financiranje troškova korištenja stambenih jedinica u pojedinačnom smještaju za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine koje su napustile Ukrajinu od 24. veljače 2022. i došle na područje Republike Hrvatske.

Također objavljujemo Uputu Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. 

Ponuditelj stambene jedinice obrazac "Ponuda smještaja za raseljene osobe", koji je i ujedno zahtjev za pregled stambene jedinice može preuzeti i predati u prostorijama Općine Tisno od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati ili putem e-mail adrese silvijo.tomas@tisno.hr

Nakon zaprimljenog zahtjeva u najkraćem mogućem vremenu provesti će se neposredni nadzor stambene jedinice te utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrda o nadzoru stambene jedinice.

Detaljne informacije možete dobiti putem e-mail-a silvijo.tomas@tisno.hr ili pozivom na 099/487 9772.