07.09.2023, 08:23h

JAVNI POZIV za prikupljanje zamolbi za dodjelu sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika srednjih škola za školsku godinu 2023/2024

 

Na temelju Pravilnika o sufinanciranju troškova prijevoza učenika srednjih škola iz Općine Tisno (Službeni glasnik Općine Tisno br. 5/17), Općinski načelnik raspisuje JAVNI POZIV za prikupljanje zamolbi za dodjelu sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika srednjih škola za školsku godinu 2023/2024.

 

Pravo na dodjelu sredstava za sufinanciranje za troškove prijevoza imaju učenici srednjih škola s područja općine Tisno s prebivalištem na području općine Tisno.

Općina Tisno sufinancirati će trošak prijevoza učenika srednjih škola u visini dijela cijene putne karte (25%) nepokrivenog Odlukom o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za tekuću školsku godinu koju donosi Vlada RH.

Zamolbe za dodjelu sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika srednjih škola podnose se Uredu načelnika Općine Tisno, Uska ulica 1, Tisno, s naznakom „Za Javni poziv za prikupljanje zamolbi za dodjelu sredstava za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola“. Uz zamolbu potrebno je priložiti:

  • potvrdu o upisu djeteta u srednju školu
  • presliku osobne iskaznice za roditelja/skrbnika
  • presliku mjesečnog pokaza za autobus (buscard mjesečna karta)
  • broj tekućeg ili žiro računa ili zaštićenog računa

Zamolbe se predaju u razdoblju od 06. rujna do 20. rujna 2023. godine sa prilozima navedenim u točki III. ovog poziva.

 

# Dokument: Format: Veličina:
Zamolba za sufinanciranje troškova prijevoza za školsku godinu 2023/2024 pdf 118.58 KB
JAVNI POZIV pdf 142.20 KB