10.09.2018, 10:59h

Načelnik Općine Tisno primio Franu Gabru – najboljeg veslača VK Dupin

 

Danas je u prostorijama Općine Tisno načelnik Ivan Klarin primio najboljeg veslača Veslačkog kluba Dupin Tisno, Franu Gabru, i trenera VK Dupin Dražena Babića.

 

Frane Gabre najbolji je veslač VK Dupin koji je po drugi puta za redom juniorski prvak države u veslački najtežoj i najzahtjevnijoj disciplini samac (skif). Posljednja je ovo juniorska godina Frane kao reprezentativca i od sljedeće kalendarske godine Frane prelazi u seniorsku konkurenciju. Kao junior dva puta za redom osvojio je veslačko prvenstvo Hrvatske te zabilježio značajne uspjehe na europskim i svjetskim veslačkim natjecanjima. Iako iz jednog malog kluba Frane se može pohvaliti uspjesima koji su na razini puno većih klubova.

Trener kluba Dražen Babić  zahvalio se načelniku na dosadašnjoj potpori Klubu i dobroj komunikaciji između Općine Tisno i Veslačkog Kluba Dupin koja konstantno podupire rad mladih veslača te se nada dobroj suradnji i u budućnosti.

Načelnik Ivan Klarin najprije je čestitao Frani na dosadašnjim uspjesima, a potom pohvalio i rad Veslačkog kluba koji kao mali klub već dugi niz godina stvara vrhunske sportaše te naglasio kako je svakako na čast i zadovoljstvo podupirati rad Veslačkog kluba, pogotovo kada se vide ovakvi rezultati.