10.09.2018, 12:47h

Organizatori Betina Film Festivala na prijemu kod načelnika Općine Tisno

 

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin danas je u prostorijama Općine Tisno primio organizatore Betina Film Festivala.

 

Iako na volonterskoj razini, Betina Film Festival pokazao se kao jedan jako uspješan projekt koji je znakovito uspio poboljšati ponudu Betine kao turističkog odredišta, pa vam najprije želim čestitati na postignutom uspjehu. Već prvog dana festivala bilo je vidljivo da je to projekt koji privlači jako puno kako domaćih posjetitelja tako i stranaca. Samim time veliko nam je zadovoljstvo bilo poduprijeti jedan takav festival, kazao je načelnik Općine Tisno Ivan Klarin.

Organizator festivala Frane Bilić zahvalio se načelniku na potpori. Kao organizator jako je zadovoljan posjetom festivala te „filmskom“ pozicijom u Betini na kojoj se sam festival održava. Postoji još dosta sitnih tehničkih detalja na kojima ćemo raditi kako bi festival u budućnosti digli na još veći nivo kazao je Bilić.

U ime Narodne knjižnice i čitaonice Tisno te Prezentacijskog centra u Betini, voditejica PC Betina Andrea Vlaić također je iskazala zadovoljstvo viđenim te naglasila kako će se potruditi organizatorima festivala u budućnosti pomoći prijavom festivala na natječaje za bespovratna sredstva Ministarstava.