21.04.2017, 09:04h

Svečanim koncertom otvoren novi Društveni dom u Tisnome

 

Sinoć je s početkom u 20,30 sati u novoobnovljenoj kino sali – Društvenom domu Tisno, održan koncert dvaju orkestara. KUD Hartić iz Tisnog već trideset i jednu godinu održava prijateljske odnose s puhačkim orkestrom iz njemačkog grada iz mjesta Nanzdietschweiler, a kontakti muzičara i uzajamni posjeti održavaju se svake dvije godine.

 

Goste iz Njemačke je u ime Općine Tisno pozdravio načelnik Ivan Klarin i ujedno čestitao KUD-u Hartić obilježavanje 90.-tog  rođendana.

Općina Tisno je zbog dotrajalosti nakon više desetljeća pristupila kompletnoj sanaciji kino sale (Društvenog doma Tisno). Građevinski radovi su se izvodili u dvije faze od strane Keramičkog obrta Mate iz Tisnoga i tvrtke Graditeljstvo Vrabelj iz Koprivnice. Općina Tisno je za uređenje ovog prostora u proračunu za ovu godinu izdvojila 900.000,00 kuna čime je mjesto Tisno dobilo  multifunkcionalnu dvoranu namijenjenu kulturnim i društvenim manifestacijama. Osim same zgrade obnovljen je i popločan i prostor bivšeg ljetnog kina ispred ulaza.

U galeriji možete pogledati prostor novg Društvenog doma i dio ugođaja sa sinoćnjeg koncerta.