Nedjelja, 22.05.2022
Uz vlasnika hotela Borovnik Danu Slamića i chefa Roberta Marenjaka, dugogodišnje članove ovog kluba, gostima su dobrodošlicu kao domaćini zaželjeli i načelnik Općine Tisno Ivan Klarin i direktor Turističke zajednice Općine Tisno Filip Henjak.
Gastronomske teme s kojima se tijekom skupa Gastronauti upoznaju su: Grahorice i more (chef Robert Marenjak, hotel Borovnik), Kornatski krš i podmorje u modernoj gastronomiji (restoran Fešta), Otočni dnevnik soli, vjetra i sunca – delicije pripremljene primjenom tradicijskih tehnika čuvanja i pripreme ribe (chef Vjeko Bašić, restoran Boba)…
Klub Gastronauta započeo je s radom u prosincu davne 1999. Kroz njega su vodeći hrvatski ugostitelji, stručnjaci u vinarstvu, ugostiteljstvu, u teoriji i praksi prehrane, novinari i ostali stručnjaci čiji angažman doprinosi poboljšanju gastronomske kulture pokrenuli zajedničku ponudu gastronomskih okruglih stolova, predavanja, razmjena iskustava i informacija. Njihove rezultate predstavljaju ne samo stručnoj, nego i širokoj zainteresiranoj javnosti, tako da ovaj skup ima i značaj u promociji otoka Murtera kao gastronomske destinacije.
Administrator stranice: Marko Markov
Copyright © 2022.
Službene stranice Općine Tisno
Sva prava pridržana.
Web dizajn i izrada:
MEDIAN Kreativna rješenja
Adresa: Uska ulica 1, 22240 Tisno
Telefon: 022 439-262
Fax: 022 439-260
E-mail: opcina@tisno.hr
Utorak: 08 - 15h • Četvrtak: 08 - 15h