18.12.2014, 11:55h

Uručene donacije socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Knina

 

U božićnoj humanitarnoj akciji Općine Tisno za pomoć socijalno ugroženim obiteljima s malodobnom djecom s područja grada Knina, poduzetnici sa područja naše općine donirali su ukupno 50.000,00 kuna.

 

 Akcija je provedena u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb grada Knina i njihovom ravnateljicom gospođom Josipom Buzdovačić. Prikupljena pomoć danas je i uručena - 10 obitelji primilo je po 5000,00 kuna. Akciji su se odazvali: Perla nero d.o.o Tisno, Prisliga d.o.o. Tisno, Hotel Borovnik Tisno, Školjić d.o.o. Jezera, ElektroLukin Betina, UO Nikola Tisno, Tiskara Kapela Tisno, Cvijetni atelier Cvita Tisno, frizerski salon Jasenka Jezera, Promina d.o.o. Tisno, Mirakul d.o.o. Tisno, Ratko Barižon Tisno, UO Brzilovi Tisno, konoba Brošćica Tisno i Gina d.o.o. Tisno. 
U ime Općine Tisno, Centra za socijalnu skrb Grada Knina i u ime obitelji koji su primili prijeko potrebnu pomoć zahvaljujemo se svim našim poduzetnicima koji su svojom donacijom olakšali život i uljepšali božićne blagdane onima kojima je to prijeko potrebno.