Osamnaest mladih parova dobilo potporu načelnika za novorođenu djecu i novovjenčane parove

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Osamnaest mladih parova dobilo potporu načelnika za novorođenu djecu i novovjenčane parove

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin danas u 10,00 sati  je održao primanje za osamnaest mladih parova kojima je dodijeljena potpora za novorođenu djecu i novovjenčane parove prema socijalnom programu Općine Tisno koji donosi naknade za novorođenu djecu koje su među najvišima u Hrvatskoj, a najveće u županiji. Druženje s načelnikom bilo je  u prostorijama Društvenog doma u Tisnome pri čemu su mladi roditelji i novovjenčani parovi primili cvijeće, čestitke i potpore.

Potpore za novovjenčane parove dobili su Višnja i Miro Štropin, Šime i Branka Juričev-Tabakin, Zvonimir Šprljan i Ivana Crvelin Šprljan, Antonio i Paula Pavlić te Tomislav i Sandra Danica Jadrešić.

Za prinove u obitelji načelnik je potpore uručio Blanki Henjak, Petru i Mirni Vulin, Daliboru i Ani Preložnik, Deani i Ivanu Klarinu, Mariju i Dragani Pirjak, Igoru i Sanji Stegić, Marijanu i Željki Špadina, Admiru i Kjefajet Adili, Darku i Ankici Zupčić, Antoniu i Ivani Vodanov, Tonču i Ivani Kartelo, Milanu i Dijani Klarin, Tomislavu i Sandri Danici Jadrešić, Antoniu i Pauli Pavlić, Frani i Tamari Bilan .Foto galerija