The Garden festival Tisno 2013

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

The Garden festival Tisno 2013

Niz festivala koji kroz srpanj očekuju Tisno, započinje danas sa Garden festivalom. Ovogodišnji The Garden Festival održat će se od 03. – 10.07. Neka od najvećih najavljenih DJ imena su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep, Huxley, Bondax, Eats Everything, Maurice Fulton, Tim Sweeney, Chez Damier, Krystal Klear, Wolf + Lamb i Greg Wilson. Između ostalih, očekuju nas i live nastupi Auntie Flo, Metro Area, Space Dimension Controllera i Garden rezidenata Crazy P. Od domaćih DJ-eva pridružit će nam se CFSN DJs, Burek Showcase, Radio808 Soundsystem, Jogarde i William Collins, a puni line up potražite na web stranici Garden festivala - line up i Facebook eventu.

Garden sada ima veću glavnu pozornicu, a za sve obožavatelje sunca i zakrivljenu pozornicu na plaži na kojoj je s jedne strane Tiki bar i boat partiji, a s druge Beach stage na kojem je glazba od podne do 2h ujutro. Dodan je i treći, East stage, uz moto "anything goes". Dva puta dnevno  Argonaut isplovljava na more ugošćujući svjetske DJ-e, a zbog velikog interesa, novost je i novi brod Arbiana sa 4 nova boat partija u subotu i nedjelju.
After partiji su kao i prošle godine u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije u Tisnome.

Sve o festivalima koji se ove godine održavaju u Tisnome potražite na web stranicama TZ Općine Tisno: http://www.tz-tisno.hr/hr/festivali-tisno