Pet stipendija za mladež Općine Tisno

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Pet stipendija za mladež Općine Tisno

5 STIPENDIJA ZA MLADEŽ OPĆINE TISNO

EUROMED MEETING U ITALIJI OD 22. KOLOVOZA

IZUZETNA PRILIKA. ROK ZA PRIJAVU: 10. srpnja

 

Šibenik, 15. lipnja 2009. – Pet mjesta je rezervirano za studente i mlade profesionalce iz Šibensko-kninske županije za talijanski modul Euromed Meeting-a, koji će se odvijati u gradu CARIATIJU, u regiji KALABRIJA, u ITALIJI, od 22.-31. kolovoza ove godine. Promotori ovog događaja, hrvatska udruga DELFIN i međunarodna udruga Otto Torri sullo Jonio, u suradnji s lokalnim samoupravama dvaju gradova: Šibenikom i Cariatijem, omogućili su realizaciju ove Ljetne škole.

 

Euromed Meeting nudi veliku priliku mladeži grada Šibenika i regije da provedu deset dana na obali Italije, pohađajući Ljetnu školu Menadžmenta Identiteta, na temu ICT i sinergija između javnog i privatnog sektora.

 

Stipendije za polaznike Ljetne škole omogućuje udruga Otto Torri sullo Jonio na čelu s predsjednikom Leonardom Montesantom. Od ukupno 50 ponuđenih stipendija, 5 STIPENDIJA REZERVIRANO JE ZA MLADE STUDENTE I PROFESIONALCE IZ ŠIBENIKA I ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE.

Stipendija pokriva troškove smještaja, hrane, izleta i predavanja Ljetne škole.

 

Prijave se primaju do 10. srpnja. Za sve potrebne informacije posjetite internetsku stranicu www.8tj.eu, FACEBOOK profil OTTO TORRI SULLO JONIO ili nas kontaktirajte direktno putem emaila info@8tj.eu, sanda_63@yahoo.it ili telefonom na broj 091/ 663 75 42 (koordinatorica u Hrvatskoj, Sanda LISIČIN).

 

8. izdanje Euromed Meetinga odvija se u dva različita modula: prvi je u Hrvatskoj, u Šibeniku, od 6. do 16. kolovoza, drugi u Italiji, u Cariatiju, od 22. do 31. kolovoza. Poželjno je da su kandidati porijeklom iz mediteranskog pojasa. Isti mogu birati sudjelovanje na hrvatskom ili talijanskom modulu ili na oba.

Rok za podnošenje prijava je 10. srpnja

 

Posjetom internetske stranice www.8tj.eu ili FACEBOOK profila OTTO TORRI SULLO JONIO možete se dodatno infomirati o samim lokacijama Euromed Meetinga.