Iznajmljivači apartmana ili studenti u potrazi za sezonskim poslom, pročitajte :)

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Iznajmljivači apartmana ili studenti u potrazi za sezonskim poslom, pročitajte :)Dragi stanovnici općine Tisno,

Kao što ste vjerojatno već čuli, Garden Festival i ostali povezani festivali se sele iz Petrčana u vaše predivno mjesto i općinu Tisno. Vrlo nam je važno da imamo bliski odnos s Vama te da svi obrti i poslovi imaju koristi od posjetitelja naših festivala. Surađivati ćemo s općinom Tisno, načelnikom, te turističkom zajednicom kako bi podigli svjesnost putem udruženog međunarodnog marketinga i mislimo da će ovo biti početak uzajamno korisnog partnerstva te razumijevanja....

Postoje neka ključna područja oko kojih ćemo trebati Vašu pomoć:

a) Smještaj:
Svaki tjedan očekujemo otprilike 2500 posjetitelja iz 36 različitih država (osnovano na prošlogodišnjih statistikama) plus oko 500 izvođača te novinara koji dolaze iz raznih krajeva svijeta, te ćemo za njih svih trebati puno smještaja. Ako imate apartmane, sobe, hotele ili agencije te slobodnih mjesta između 30. lipnja i 18. kolovoza 2012. godine molimo Vas da pošaljete email Evi Živković na eva@thegardenzadar.com s detaljima ili nazovite naš ured na 023/364-320.

b) Zapošljavanje
Jeste li student u potrazi za sezonskim poslom? Uživate li raditi na otvorenom ljeti? Volite li glazbu? Jeste li timski igrač? Imate li pozitivan stav? Jeste li slobodni za radi tijekom svih naših događanja? Govorite li koji strani jezik?
Trenutno smo u potrazi za radnicima na različitim područjima: produkcija, izgradnja i opremanje kampa, konobare, pomoćne konobare, recepcionare, pomoćnike. Ako ste zainteresirani za rad u Gardenu molimo pošaljite svoj CV na info@thegardenzadar.com

Jako se radujemo ljetu u našem novom domu-ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za Garden ne ustručavajte nas kontaktirati na info@thegardenzadar.com ili na gore navedeni broj ureda.

Srdačan pozdrav

Nick Colgan & Garden tim