Ulica Kneza Domagoja i Trg Rudina u Jezerima zatvoreni za promet od 15. ožujka 2011. godine

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Ulica Kneza Domagoja i Trg Rudina u Jezerima zatvoreni za promet od 15. ožujka 2011. godine

Od utorka, 15.ožujka 2011.godine ulica Kneza Domagoja i Trg Rudina (županijska prometnica Ž 6085) u Jezerima,  biti će zatvoreni za za prometovanje vozilima radi izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže predmetne dionice. Radovi na toj trasi započeli bi navedenog dana na lokaciji Trga Rudine, a odmah potom paralelno i sa druge strane u ulici Kneza Domagoja u okviru kojih radova se očekuje i privremena/posebna regulacija prometa kroz/izvan mjesta – obilazno dionicom Put Sv.Roka – Južni dio naselja Jezera (marina) i obratno. Obilaznicom bi se koristila pretežito gospodarska/teretna/dostavna vozila obzirom da za ista ne postoji alternativna prohodnost okolnim ulicama kroz mjesto.
Predviđeno trajanje odnosno očekivani završetak radova (naravno ukoliko dozvole vremenske prilike) je najkasnije do 15.travnja 2011. godine.

Stoga Vas molimo za razumijevanje i očekujemo suradnju u okviru strpljenja za vrijeme trajanja radova obzirom da se radi o uistinu zahtjevnom i složenom zahvatu, a kako bi naposlijetku naravno imali adekvatno riješenu toliko iščekivanu kvalitetnu opskrbu vode za cijelo mjesto.
U nadi da će te zbog predmetnih radova prihvatiti i privremenu regulaciju prometa (dijelom ograničenu odnosno obilaznicom) te tako omogućiti nesmetano obavljanje radova, unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju.

Sa poštovanjem,
Načelnik Općine Tisno:
Ivan Klarin