Poziv za prijavu štete od elementarne nepogode

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Poziv za prijavu štete od elementarne nepogode

Temeljem Zakona o zaštiti od elementarnih nepogoda („ Narodne novine“, broj 73/97), župan Šibensko-kninske županije,  za cijelo područje županije proglasio je elementarnu nepogodu zbog mogućih šteta koje bi nastale kao posljedica vremenskih nepogoda prouzročenim velikim snijegom, snježnim nanosima i jakim mrazom koji je zahvatio županiju 2. veljače 2012. godine.
Ovim putem pozivaju se mještani Općine Tisno da u idućih nekoliko dana, odnosno do prestanka elementarne nepogode, prijave štete na poljoprivrednim kulturama, dugogodišnjim nasadima i veće štete na stambenim, poslovnim objektima (urušavanje, poplava i slično) te ostaloj imovini, Povjerenstvu za procjenu štete od elementarnih nepogoda Općine Tisno, u prizemlju zgrade Općine Tisno, na adresi Uska ulica 1, 22240 Tisno. U prijavi treba navesti ime, prezime, broj mobitela ili telefona i kratki opis nastale štete s navedenom lokacijom.
Povjerenstvo za procjenu štete, žurno će izaći na teren kad se za to steknu uvjeti, te prikupiti podatke o prvoj procjeni štete.