Početak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Jezerima - ulica Donji kraj

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Početak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Jezerima - ulica Donji kraj

Od četvrtka – 19.siječnja 2012.godine, biti će za prometovanje vozilima zatvoreni dijelovi ulice Donji kraj (od predjela križanja ulice Donji kraj i Ribarske do ulaza u ACI marinu Jezera, po segmentima) u Jezerima zbog početka  radova na rekonstrukciji/proširenju vodovodne mreže predmetne dionice.

Predmetni radovi izvodit će se u 3 segmenta kako bi se mještanima na spomenutoj trasi u što skorijem roku omogućio pristup vozilima do svojih posjeda.

Radovi na predmetnoj trasi započeli bi navedenog dana na lokaciji križanja ulice Donji kraj i Ribarske (1.segment dužine cca 150 m), odmah po dovršenju i ostala dva segmenta, u okviru kojih radova se očekuje i privremena/posebna regulacija prometa kroz mjesto – prema postavljenoj prometnoj signalizaciji.
Stambenim objektima koji se nalaze uz predmetnu dionicu i segment koji se u tom periodu iskopava, radi navedenih radova, bit će omogućen jedino pješački pristup.

Predviđeno trajanje odnosno očekivani završetak predmetnih radova (naravno ukoliko dozvole vremenske prilike) je najkasnije do 15.travnja 2012.godine.

Općina Tisno moli za razumijevanje i  strpljenje za vrijeme trajanja radova obzirom da se radi o zahtjevnom i složenom zahvatu, a kako bi naposlijetku naravno imali adekvatno rješenu toliko iščekivanu kvalitetnu opskrbu vode za predmetni dio naselja Jezera.

Pozivamo sve one koji na navedenoj dionici imaju postavljena vozila te bilo kakve druge predmete, da ih odmah uklone kako bi izvođaču omogućili nesmetano započimanje i obavljanje radova.