Financiranje projekata korištenja ukapljenog plina i sunčeve energije u 2010. godini

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Financiranje projekata korištenja ukapljenog plina i sunčeve energije u 2010. godini

Natječaj za javno prikupljanje ponuda za neposredno sudjelovanje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u financiranju projekata korištenja ukapljenog naftnog plina i sunčeve energije u kućanstvima na otocima objavljen je 23. travnja 2010. godine i otvoren je do konca ove godine.
Cilj natječaja je realizirati najmanje 100 projekata u kućanstvima na otocima u 2010. godini, vodeći računa da pripadaju različitim županijama, u kojima bi se kao primarni energent koristio UNP ili kombinacija UNP-sunčeva energija za zagrijavanje, hlađenje, pripremu tople vode i kuhanje.
Domaćinstvo na otoku može ostvariti do 30.800,00 donacije, a na nepremoštenim otocima i pravo na korištenje malog spremnika UNP bez plaćanja najamnine.

Natječaj za javno prikupljanje ponuda za neposredno sudjelovanje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u financiranju projekata korištenja ukapljenog naftnog plina i sunčeve energije u kućanstvima na otocima

Prijavni obrazac