Obavijest o nastavku radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Jezerima: Put Zaratića –Trg Rudina – Kneza Domagoja – Ribarska

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Obavijest o nastavku radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Jezerima: Put Zaratića –Trg Rudina – Kneza Domagoja – Ribarska

Od ponedjeljka – 07.veljače 2011.godine (ukoliko dozvole vremenske prilike) započeti će se sa nastavkom radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Jezerima, dionica Put Zaratića – Trg Rudina – Kneza Domagoja / Ribarska.
Radovi na predmetnoj rekonstrukciji započeli bi navedenog dana na lokaciji ulice Put Zaratića, a odmah potom paralelno i u ulici Kneza Domagoja u okviru kojih radova se očekuje i privremena / posebna regulacija prometa kroz mjesto.
Očekivani završetak predmetnih radova (ovisno o vremenskim prilikama) je najkasnije do 15. svibnja 2011. godine. Pozivamo sve one koji na navedenim lokacijama imaju postavljena vozila te bilo kakve druge predmete, da ih odmah uklone kako bi izvođaču omogućili nesmetano obavljanje radova.
Molimo za razumijevanje i suradnju u okviru strpljenja za vrijeme trajanja radova obzirom da se radi o uistinu zahtjevnom i složenom zahvatu, a kako bi naposlijetku imali adekvatno riješenu  kvalitetnu opskrbu vode za cijelo mjesto.