VK Dupin na 2. regati kontinentalnog Kup-a i tradicionalnoj Inter-city regatti

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

VK Dupin na 2. regati kontinentalnog Kup-a i tradicionalnoj Inter-city regatti

Prošlog vikenda veslači VK Dupina nastupili su na 2. regati kontinentalnog Kupa i tradicionalnoj Inter City regatti. Osim Croatia open to je naše najmasovnije veslačko natjecanje. Uz vjetrovito vrijeme, sparinu i male zdravstvene probleme veslači su postigli slijedeće rezultate:
  • Petra Gabre - samac mlađe juniorke - Petra je lagano došla do finala , a tamo je izgubila od (trenutno) bolje veslačice iz VK Medulin
  • Mislav Babić - samac kadeti- drugi Mislavov nastup, solidno veslanje ali i ne dovoljno brzo da bi se u konkurenciji 27 veslača prošlo do finala
  • Benjamin Juraga, Frane Gabre - dvojac na pariće kadeti - prvi nastup naših kadeta u kategoriji kadeta A, odnosno na duplo dužoj stazi ( 1000 m) . Prednatjecanje je sa Benjaminom odveslao naš Matej i tako i više nego odlično zamijenio Franu (zdravstveni problemi). U finalu je naš "pero-laki" dvojac odveslao odlično i uspio doveslati do četvrtog mjesta.
  • Matej Ljubić - samac kadeti B- u prednatjecanju sigurno prvi u svojoj grupi , a u finalu nakon uzbudljive trke odličan drugi.

Sljedeći nastup po veslačkom kalendaru je u Makarskoj 18. svibnja 2013. na 4. regati Kupa Dalmacije.