Deset novih stipendista

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Deset novih stipendista

Danas u 11 sati, desetoro novih stipendista potpisalo je ugovore o stipendiranju za akademsku godinu 2009/2010. Ugovorom im je osigurana stipendija do kraja njihovog studija odnosno srednjoškolskog školovanja, ukoliko zadrže zadani prosjek ocjena i ne prekinu školovanje.

Općina Tisno tako uz postojećih 8 stipendista svojoj listi dodaje novih 10. U 2010. godini za tu namjenu u Proračunu je osigurano 130.000,00 kuna, a osim toga za školarce se izdvaja i dodatnih 20.000,00 kuna koje su namijenjene za sufinanciranje prijevoza srednjoškolskih učenika do škole.

Novi stipendisti su Šime Čorkalo (diplomski studij ekonomije u Splitu), Andrea Reškov (diplomski studij jezika i književnosti u Zadru), Matea Klarin (diplomski studij talijanistike i kroatistike), Antonijo Berač (diplomski studij turističkog menadžmenta), Maja Obratov (Učiteljski fakultet u Zagrebu), Frane Carev (diplomski studij građevinarstva u Splitu), Nikolina Obratov (Gimnazija Antuna Vrančić u Šibeniku) Tino Carev (zdravstveno učilište u Zagrebu), Marijana Ljubić (Gimnazija Antuna Vrančića u Šibeniku) i Antonia Obratov (Ekonomska škola u Šibeniku).Stipendisti s načelnikom Ivanom Klarinom ispred zgrade Općine


Antonija Obratov


Frane Carev


Šime Čorkalo


Nikolina Obratov


Marijana Ljubić


Tino Carev


Matea Klarin


Maja Obratov


Antonijo Berač


Andrea Reškov