Izvješće sa 7. redovne sjednice Općinskog vijeća

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Izvješće sa 7. redovne sjednice Općinskog vijeća

Na 7. redovnoj sjednici Općinskog vijeća Općine Tisno, održanoj u petak 19. veljače vijećnici su izglasali privremeno odgađanje donošenja odluke da se pristupi osnivanju komunalnog poduzeća "Zeleni otok".

Donesena je odluka da se pristupi osnivanju zajedničkog poduzeća s Općinama Murter i Pirovac, ali vezano uz gradnju zajedničke pretovarne stanice.

Uz komunalnu djelatnost bila je vezana i 3. točka dnevnog reda - Donošenje odluke o izmjeni cijene usluge odvoza otpada, a vijećnici su izglasali da se cijena otpada neće mijenjati iako će se promijeniti obračunska jedinica. Tako je do sada cijena usluge odvoza otpada obračunavana po metru kvadratnom, a od sada će se obračunavati po litri otpada.

Zadnja točka dnevnog reda bila je izvješće sa prethodne rasprave o nacrtu prijedloga izmjena i dopuna (III) Prostornog plana Šibensko kninske županije.Vezano uz tu problematiku, donesena je odluka o upućivanju zahtjeva Šibensko kninskoj županiji za hitno uvrštavanje Uvale sv. Nikola u turističku zonu i zahtjeva za proširenje građevinskog područja na prostoru općine Tisno.