Čestitka načelnika povodom 30 godina djelovanja DVD-a Tisno

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Čestitka načelnika povodom 30 godina djelovanja DVD-a Tisno

Poštovani,

Povodom proslave 30 godina vašeg izuzetno važnog djelovanja za našu zajednicu u svoje osobno ime i u ime Općine Tisno kao i svih žitelja našeg otoka, želim vam zahvaliti za nesebičan rad na području zaštite od požara.

Moja zahvala je upućena svim mladim ljudima koji na svakom zadatku riskiraju i svoje zdravlje i svoje živote kao i obiteljima naših vatrogasaca koji su nastradali u kornatskoj tragediji i koji jedini znaju kolika je njihova žrtva.

Zahvaljujem Frani Lučiću na njegovoj žrtvi koja će nas uvijek podsjećati kolika je opasnost kojima su vatrogasci na svakom zadatku izloženi i molim Boga u ime svih onih ispred kojih vam se obraćam da se više nikada takva tragedija ne ponovi.

Vaša misija dobrovoljne zaštite od požara je u ovih 30 godina prerasla samo dobrovoljno udruženje i postala veliko osiguranje koje bdije nad našim područjem tijekom cijele godine, a naročito u ljetnim mjesecima kada smo uslijed velikih suša izrazito ugroženi od mogućnosti požara.

Zbog važnosti Vašeg postojanja i djelovanja, kao čelnik naše lokalne samouprave zadajem obećanje i zadatak svima nama za bezrezervnu podršku vašem radu sa tehničke, financijske i svake druge strane koja vam bude potrebna.

Uz želju za daljnji uspješan i siguran rad, srdačno vas pozdravljam.

                                                                           Načelnik Općine Tisno
                                                                           Ivan Klarin