Izvanredna izborna skupština Veslačkog kluba "Dupin"

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Izvanredna izborna skupština Veslačkog kluba "Dupin"

Izvješća o radu kluba u prošloj godini iznijeli su predsjednik Uprave g. Ante Jezerac , gđa. Mira Čorkalo o financijskom poslovanju, te prof. Dražen Babić o sportskim rezultatima. U protekloj veslačkoj sezoni 2008/09. Klub je izvršio sve planom predviđene aktivnosti ( nastupilo se na svim planiranim regatama ) te su nabavljeni jedan veslački čamac(samac sa veslima) i ergometar. Rezultatski godina je bila izuzetno uspješna,a završena je sa dva naslova državnih prvaka, jednim drugim i jednim trećim mjestom. Naslovom državnih prvaka okitili su se Lucija Jezerac (samac juniorki), Toni Crvelin, Jakov Zurić (dvojac kadeta). Drugo mjesto osvojio je Stipe Matov (samac mlađih juniora), a treće Laura Lapov, Nina Jezerac (dvojac kadetkinja).
Kako je obrazložio dosadašnji predsjednik Uprave g. Ante Jezerac, nekoliko članova Uprave zbog odlaska njihove djece iz Kluba postalo je neaktivno te se nameće potreba obnove iste. Predloženi su novi članovi Uprave : Milivoj Matov, Dušan Stegić, Mira Čorkalo, Ante Jezerac i Ivan Klarin. Za predsjednika je predložen g. Ivan Klarin, za potpredsjednika g. Ante Jezerac i za tajnicu gđa. Mira Čorkalo. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen.
Novi predsjednik Uprave g. Ivan Klarin obećao je stabilan rad Kluba te , u skladu sa mogućnostima, rješavanje prostornih problema (hangar za čamce, teretana, sanitarni čvor..). Čestitao je prisutnim članovima i gostima Božić te zaželio sretnu 2010. a posebno uspješnu našim mladim veslačima.
Dosadašnji i novi predsjednik Uprave podijelili su veslačicama i veslačima koji su nastupili na Prvenstvu Hrvatske i postigli kvalitetne rezultate Priznanja, a Zahvalnica za „moralnu i materijalnu“ pomoć dodijeljena je g. Mati Rezdeušeku.
Gost na skupštini i predstavnik Veslačkog saveza Dalmacije g. Mirko Cvitanić dodijelio je posebnu Nagradu kadetskim prvacima Hrvatske te je prenio pozdrave g. Jure Gamulina (predsjednik VSD-a i dopredsjednik HVS-a).