Radovi na izgradnji/proširenju vodovodne mreže u ulici Ante Miša u Tisnome

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Radovi na izgradnji/proširenju vodovodne mreže u ulici Ante Miša u Tisnome

Od 02. travnja 2013. godine započeti će radovi izgradnje, odnosno proširenja vodovodne mreže u ulici Ante Miša u Tisnom, radi kojeg zahvata će biti onemogućeno prometovanje vozilima navedenom ulicom. Stambenim objektima koji se nalaze uz predmetnu dionicu, radi navedenih radova, bit će omogućen jedino pješački pristup. Predviđeno trajanje odnosno očekivani završetak predmetnih radova (naravno ukoliko dozvole vremenske prilike) je najkasnije do 01. svibnja 2013.godine.

Molimo za razumijevanje i strpljenje za vrijeme trajanja radova obzirom da se radi o zahtjevnom i složenom zahvatu, a kako bi naposlijetku imali adekvatno rješenu kvalitetnu opskrbu vode za predmetni dio naselja Tisno, a  radovi će se nakon sezone odnosno nakon 15.09.2013. godine nastaviti ulicom dr. Ante Starčevića.
Pozivamo sve one koji na navedenoj dionici imaju postavljena vozila te bilo kakve druge predmete i pokretne naprave, da ih odmah uklone kako bi izvođaču omogućili nesmetano započimanje i obavljanje radova.
U nadi da će te zbog predmetnih radova prihvatiti i privremenu/posebnu regulaciju prometa (dijelom ograničenu) te tako omogućiti nesmetano obavljanje radova, unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju.