Obavijest o početku radova na rekonstrukciji/proširenju vodovodne mreže u Jezerima – ul. A.Bračanov-Kapitanovića

Bookmark and Share Zanimljivosti Novosti

Obavijest o početku radova na rekonstrukciji/proširenju vodovodne mreže u Jezerima – ul. A.Bračanov-Kapitanovića


O P Ć I N A  T I S N O
URED NAČELNIKA
22 240 Tisno, Uska ulica 1
Tel/faks: 022/439-262
022/439-260

Klasa: 363-01/11-2796
Ur.Broj: 2182/05-02/11-02
Tisno, 18.studenog, 2011.godine.

Predmet: Obavijest o započimanju radova na rekonstrukciji/proširenju vodovodne mreže u Jezerima – ul.A.Bračanov-Kapitanovića

Poštovani mještani Jezera – Općine Tisno,

Ovim putem Vas obavještavamo i ukazujemo da će od ponedjeljka – dana 21.studenog 2011.godine, biti za prometovanje vozilima zatvoren dio ulice A.Bračanov-Kapitanovića (od predjela tržnice do zubne ambulante) u Jezerima radi započimanja radova na rekonstrukciji/proširenju vodovodne mreže predmetne dionice.
Stambenim objektima koji se nalaze uz predmetnu dionicu, radi navedenih radova, bit će omogućen jedino pješački pristup.
Stoga će kao alternativno i jedino moguće rješenje kolnog pristupa do predjela Brošćica biti moguće jedino istočnom ulicom Brošćica.
Predviđeno trajanje odnosno očekivani završetak predmetnih radova (naravno ukoliko dozvole vremenske prilike) je najkasnije do 15.veljače 2012.godine.
Stoga Vas molimo za razumijevanje i očekujemo suradnju u okviru strpljenja za vrijeme trajanja radova obzirom da se radi o zahtjevnom i složenom zahvatu, a kako bi naposlijetku naravno imali adekvatno rješenu toliko iščekivanu kvalitetnu opskrbu vode za predmetni segment mjesta – dio Sjevernog dijela naselja Jezera.
Pozivamo sve one koji na navedenoj dionici imaju postavljena vozila te bilo kakve druge predmete, da ih odmah uklone kako bi izvođaču omogućili nesmetano započimanje i obavljanje radova.
U nadi da će te zbog predmetnih radova prihvatiti i privremenu regulaciju prometa (dijelom ograničenu) te tako omogućiti nesmetano obavljanje radova, unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju.

S poštovanjem,
Načelnik Općine Tisno:
Ivan Klarin