11.08.2021, 13:39h

Dječja škola košarke u Petrovom vrtu u Jezerima

 

Već tradicionalno, Općina Tisno u suradnji sa Turističkom zajednicom Jezera i košarkaškim klubom „Otok“, svake godine organizira ljetnu školu košarke u Jezerima na otvorenom igralištu gdje sva djeca (dječaci i djevojčice do 14 godina) mogu naučiti prve košarkaške korake.

 

 Tako je i ovo ljeto, kod trenera Igora Stegića, preko 30 djece pohađalo treninge, a pred kraj škole, organizira se dječji turnir „3 na 3“ gdje sva djeca budu podijeljena u nekoliko ekipa i bore se za medalje i nagrade.

 Sinoć se na igralištu Petrov vrt u Jezerima, unatoč prijetnji kiše na početku, skupilo 30-tak djece koji su podijeljeni u podjednake ekipe i odigrali pregršt zanimljivih utakmica.

 Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, a koliko je bilo neizvjesno potvrđuje činjenica da je na kraju prvog dijela u obje grupe poredak odlučio doslovno jedan koš.

 Na kraju svega, slavila je „Žuta“ ekipa, drugoplasirani su bili „Narančasti“, trećeplasirani „Crveni“, ali važnije od rezultata i poretka bio je osmjeh i zadovoljstvo djece.