07.11.2019, 11:54h

Dodijeljene potpore Općine Tisno za novovjenčane parove i novorođenu djecu

 

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin primio je danas 18 parova kojima je dodijeljena potpora prema socijalnom programu Općine. Novovjenčani parovi dobili su po tisuću kuna potpore, parovi za prvu bebu 3.000 kuna, za drugu 5.000 kuna, a za treću 7.000 kuna.

 

Tim povodom potporu za brak dobili su Ana i Željko Ukas, Lidija Bračanov Bradašević i Damir Bradašević, Iva i Tomislav Šaponja, Klara i Šime Špadina te Krisitna Ivić Jakovčev i Ante Jakovčev.

Potporu za brak i dijete dobili su Danijela i Marko Barić, Kristina i Marijan Reškov, Katarina i Davor Antić te Antonija i Hrvoje Jakoplić, a potporu za dijete dobili su Sanja i Filip Henjak, Antonija Obratov i Vedran Meštrović,  Ivana Klarin i Simenon Matov, Sandra i Alen Kovačev, Adriana Mandić i Zoran Čubrić, Blanka i Matija Janić, Ana Mić i Mario Živković, Ivana Degiacinto i Darko Colić te Martina Lapov i Danko Matov.

Uz čestitke mladim obiteljima na vjenčanjima i novorođenoj djeci načelnik Ivan Klarin izrazio je i dobrodošlicu novim članovima naše zajednice.