29.10.2021, 14:07h

Dodijeljene potpore Općine Tisno za novovjenčane parove i novorođenu djecu

 

Načelnik Općine Tisno Kristijan Jareb primio je danas 26 parova kojima je dodijeljena potpora prema socijalnom programu Općine. Novovjenčani parovi dobili su po tisuću kuna potpore, parovi za prvu bebu 3.000 kuna, za drugu 5.000 kuna, a za treću 7.000 kuna.

 

Tim povodom potporu za brak dobili su Pavao i Josipa  Stegić, Mislav i Petra Kapov te Boris i Matea Klarin.

Potporu za brak i dijete dobili su Martin i Božena Obratov, Mario Grgurina i Antonija Grgurina Jurjev te Bojan i Branka Plantek, a potporu za dijete dobili su Marko i Marija Olivari, Kažimir i  Ivana Bračanov, Josip i Ana Sladić, Ivan i Anita Racetin, Ognjen i Marija Lapov, Simeon i Nirvana Pirjak, Mario i Ivana Jelovčić, Stipe Meštrov i Martina Kugli, Mirnel i Melisa Sejdinović, Toni i Lucia Perica, Živko i Ruža Vodanov, Marijan i Kristina Reškov, Simeon Matov i Ivana Klarin, Mario i Tatjana Klarin, Ante Jakovčev i Kristina Ivić Jakovčev, Kristijan i Ljerka Jareb, Mario Lovreškov i Bare Božikov, Ivan i Ružica Henjak, Mario Periš i Mateja Bečeheli te Mišo Čupić i Žana Jakobović.

Uz čestitke mladim obiteljima na vjenčanjima i novorođenoj djeci načelnik Kristijan Jareb izrazio je i dobrodošlicu novim članovima naše zajednice.