10.09.2021, 14:48h

JAVNI POZIV za prikupljanje zamolbi za dodjelu sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika srednjih škola za školsku godinu 2021/2022

 

Na temelju Pravilnika o sufinanciranju troškova prijevoza učenika srednjih škola iz Općine Tisno (službeni glasnik Općine Tisno br. 5/17), Općina Tisno raspisuje JAVNI POZIV za prikupljanje zamolbi za dodjelu sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika srednjih škola za školsku godinu 2021/2022.

 

Pravo na dodjelu sredstava za sufinanciranje za troškove prijevoza imaju učenici srednjih škola s područja Općine Tisno s prebivalištem na prodručju Općine Tisno.

Općina Tisno sufinancirat će trošak prijevoza učenika srednjih škola u visini dijela cijene putne karte (25%) nepokrivenog Odlukom o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za tekuću školsku godinu koju donosi vlada RH.

Zamolbe za dodjelu sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika srednjih škola podnose se Uredu načelnika Općine Tisno, Uska ulica 1, Tisno s naznakom „Za Javni poziv za prikupljanje zamolbi za dodjelu sredstava za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola“. Uz zamolbu potrebno je priložiti:

  • potvrdu o upisu djeteta u srednju školu
  • presliku osobne iskaznice roditelja
  • presliku mjesečnog pokaza za autobus
  • broj tekućeg ili žiro računa

Zamolbe se predaju u razdoblju od 13. rujna do 30. rujna 2021. godine zajedno s navedenim prilozima.

 

# Dokument: Format: Veličina:
JAVNI POZIV za prikupljanje zamolbi za dodjelu sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika srednjih škola za školsku godinu 2021/2022 pdf 1.26 MB
Zamolba za sufinanciranje troškova prijevoza za školsku godinu 2021/2022. pdf 91.72 KB