28.09.2021, 10:45h

Svjetski dan hodanja 2021.

 

U nedjelju, 3. listopada "bacite đir" do Tisnog, Jezera, Betine, Murtera, Pirovca, Tribunja ili Zlarina i sudjelujte u „Svjetskom danu hodanja '21.“.

 

Organizatori događaja pobrinuli su se da kroz zanimljive ture različitog karaktera upoznate prirodnu i kulturnu baštinu ovog dijela županije. Osim toga, ovogodišnje izdanje ima i dodatnu humanitarnu notu jer ćete sudjelujući moći doprinijeti odlasku na liječenje u SAD djevojčice Kiare Goršić koja boluje od zloćudnog tumora na mozgu te preuzeti svoj primjerak promotivne majice s natpisom „Danas san u điru“.

Početak događaja u svakom mjestu predviđen je za 10:00 kada će vas na posebnim info-punktovima u organizaciji turističkih zajednica dočekati njihovi informatori i upoznati s turama na koje se možete uputiti, kao i o načinima na koje možete sudjelovati u prikupljanju pomoći za Kiaru.

Više informacija o turama i ostalim pojedinostima događaja bit će objavljeno u danima pred njim na službenim kanalima organizatora kao i u posebnom Facebook događaju: https://fb.me/e/e2ogr1om8

#svjetskidanhodanja #danassanuđiru

Organizatori događaja:
Udruga „Prijatelji Europe Općina Tisno“, Općina Tisno, Turistička zajednica općine Tisno, Turistička zajednica mjesta Jezera, Turistička zajednica mjesta Betina, Turistička zajednica općine Murter-Kornati, Turistička zajednica općine Pirovac, Turistička zajednica općine Tribunj, Turistička zajednica Zlarin, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno, Udruga Južnje strane Jezera, Savjet mladih Općine Tisno, Muzej betinske drvene brodogradnje, Udruga „Argonauta“, Udruga umirovljenika općine Tribunj, Društvo sportske rekreacije Fortuna